Početna   |   Novosti   |   Tvrtka   |   Dealer Locator   |   Dokumenti   |   Kontakt   |   Links   |  Newsletter  |  Sitemap
English German France Russian Greece Croatian
SPALIONICE
Spalionica otpada I8-15
Spalionica otpada I8-20
Spalionica otpada I8-40
Spalionica otpada I8-55
Spalionica otpada I8-75
Spalionica otpada I8-140
Spalionica otpada I8-200
Spalionice otpada I8-250
Spalionica otpada I8-700
Mobilne Spalionica Otpada
KONTEJNERIZIRANE SPALIONICE
100% predinstalirani modeli
    VIJESTI
Inciner8 spoznzor ekspedicije

Hrabri planinari iz Rumunjske vratili su se iz uspješne ekspedicije osvajanja alpskih vhova

Ptičja gripa ponovno u Europi

CNN na svom portalu prenosi viejsti o ponovnoj pojavi virusa ptičje gripe (H5N8) u Europi.

http://edition.cnn.com/2014/11/23/world/europe/europe-bird-flu/

Inciner8 se donacijom uključuje u sanaciju poplavljenih područja

Inciner8 donirao je spalionicu Ministarstvu Poljoprivrede, a za potrebe uklanjanja životinjskih lešina sa poplavljenih područja

 
Novosti  
Press  
Inciner8 isporučuje opremu za Europe Aid projekt

 

Inciner8 isporučio je 6 mobilnih spalionica uključujući I dvije posebno dizajnirane velike mobilne spalionice kapaciteta 1000 kilograma na sat.

Spalionice su proizvedene u Velikoj Britaniji i Hrvatskoj po najvišim svjetskim standardima.

Inciner8 ponuda mobilnih spalionica otpada životinjskog podrijetla odabrana je kao ponuda sa najboljim omjerom cijene i kvalitete na međunarodnom javnom nadmetanju za project  “Combating and eradication of animal diseases in Serbia by Europe Aid”

Po isporuci, instalaciji I edukaciji osoblja, Delegacija Europske unije u Srbiji  organizirala je vrlo opsežno testiranje opreme u stvarnim uvjetima, gdje smo uspješno prezentirali sve karakteristike I tehničke parameter isporučene opreme (uključujući I kapacitet spaljivanja od jedne tone otpada na sat bez vidljivog dima ili mirisa prilikom spaljivanja). Testiranje opreme odvijalo se pod nadzorom međunarodnog tima profesionalaca sazvanog od Delegacije EU. Inciner8 ponovno je dokazao da s ponosom stojimo iza naših proizvoda I isporučujemo točno ono što kupac od nas očekuje.

EU Delegacija I Ministarstvo poljoprivrede u Srbiji rasporedili su isporučene spalionice na veterinarske institute u 4 različita grada u Srbiji  (Novi Sad, Beograd, Niš i Kraljevo) gdje je Inciner8 organizirao edukaciju I trening osoblja radi podizanja spremnosti na brzu reakciju u slučaju potrebe.

Ovim je projektom Europe Aid fondacija podigla spremnost Srbije u sprečavanju eskalacije bolesti kod životinja čiji efekti mogu dosezati I daleko van granica Srbije. Kao jedan od vodečih svjetskih proizvođača spalionica otpada Inciner8 je odigrao važnu ulogu u ovome projektu I dodatno osigurao svoju poziciju u kao lider u svojoj branši.

Ovaj je project bio I odlična prilika za razmjenu iskustava I sklapanje novih partnerstva kao što je ono sa kompanijom Avto-Engineering iz Bugarske, osiguravajući još mnogo sličnih uspješnbih podviga za obije kompanije u budućnosti.

Za Inciner8, Nikola Vujec


 
  Nazovite nas na + 385 091 975 57 37 Email : info@spalionice.com  
Copyright © 2011. Inciner8 d.o.o. All rights reserved.